Finansiering

Billån med Ikano Bank

Har du valgt at købe din bil hos os tilbyder finansiering på MEGET konkurrencedygtige vilkår. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og finder den helt rigtige løsning.

Her & Nu Billån i samarbejde med Ikano Bank

Dine fordele med et Her & Nu Billån:

 • Renten er kun 0,95% pr. måned, årlig variabel debitorrente 12,00%.
 • Fleksibel tilbagebetaling, løbetid op til 60 mdr
 • Du kan til enhver tid indfri lånet, uden ekstra omkostninger
 • Du får råd Her & Nu, hvorfor vente til i morgen?

I øvrigt henvises der til prislisten

 • Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 35.000 kr. – Løbetid: 60 mdr. – Ydelse: 831 kr./md. – Variabel debitorrente: 11,6 % – ÅOP: 16 % – Stiftelsesomkostninger: 1.575 kr. – Samlede kreditomkostninger: 14.860 kr. – Samlet beløb til betaling: 49.860 kr. – Administrationsgebyr: 35 kr. – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Så nemt kan du få et Her & Nu billån

 1. Det eneste du skal gøre er at klikke på Klik her for at lave en låneansøgning linket ovenfor og udfylde ansøgningsskemaet, som vil være på den efterfølgende side.
 2. Når ansøgningen er sendt, vil du indenfor kort tid få svar, på den e-mail adresse der er oplyst ved udfyldelsen af ansøgningsskemaet.
 3. Ikano Bank sender en forhåndsgodkendelse til dig, samt til PC Biler. Ved en forhåndsgodkendelse skal du huske at uploade de 2 seneste lønsedler og for lånebeløb over 50.000 kr. kræves der samtidigt den seneste årsopgørelse. (link til at uploade finder du i mailen med forhåndsgodkendelsen)
 4. Når Ikano Bank har modtaget lønsedler og årsopgørelse, sendes der et låneaftale til PC Biler med besked, at du nu kan handle for lånebeløbet.
 5. Ikano Bank afregner lånebeløbet direkte til PC Biler.

Billån med Resurs Bank

Vi tilbyder i samarbejde med Resurs Bank billån uden udbetaling til en lav rente.

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Ingen pant i bilen
 • Lån uden udbetaling
 • Nemt og hurtigt

Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil afbetale lånet over–dog mellem 12 og 96 måneder. &br Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.

Det er nemt at ansøge

Du kan ansøge om lån hos os eller klikke på linket ovenfor og ansøge online. I forbindelse med ansøgningen bedes du indsende en kopi af dit billed-ID til Resurs Bank. En god idé er at tage et billede af den nødvendige dokumentation med din telefon og maile det til mail@resurs.dk. Så snart din ansøgning og billed-ID er modtaget gennemføres et kredittjek og du oprettes som kunde hos Resurs Bank, derefter registreres lånet og vi får besked. Du kan i nedenstående tabel se, hvilken dokumentation der kræves.

Har du spørgsmål omkring dine lånemuligheder er du velkommen til at komme ind og høre nærmere. Du kan også altid kontakte Resurs Bank kundeservice. Det er helt uforpligtende og du kan ringe alle hverdage på telefon 39 13 16 80 mellem kl. 09.00 – 20.00.